Aanbiedingen

logoHardenberg Brinkstraat 17

Spiegel Dashcam

inclusief Achteruitrijcamera

 • Full HD
 • Montage over bestaande spiegel
 • Touchscreen display
 • Waterdichte achteruitrijcamera

meer foto's & info online >>

DRAADLOOS LADEN

Is uw telefoon geschikt voor draadloos opladen dan zijn deze houders uitermate geschikt voor u telefoon. U stopt de telefoon in de houder en hij begint direct met opladen.

Leverbaar in 3 uitvoeringen

 • Magneethouder in ventilatierooster
 • Klemhouder op zuignap
 • Antislipbakje op dashboard
 • bekijk alle uitvoeringen >>

  Q-LINEAnti-diefstal sleuteltasje

  De praktische sleutelhouder & keyless signaal blocker voorkomt dat de signalen van uw sleutel opgevangen kunnen worden. kleur: zwart.

  PIONEER
  Smartphone autoradio

  Deze revolutionaire autoradio met ingebouwde smartphone houder is ontwikkeld om maximaal gebruik te maken van uw iPhone of Android telefoon.
  Klik uw telefoon in de ingebouwde houder en open de Pioneer Smart Sync app. Uw telefoon verandert in het bedieningsdisplay van uw autoradio. Bedien eenvoudig en veilig uw Muziek, Navigatie, Telefoonboek en alle instellingen op het touchscreen van uw telefoon...

  details / bestel online>>

  PIONEER
  DAB+ Autoradio

  + gratis DAB+ Antenne

  1-DIN autoradio van de nieuwste generatie met DAB/DAB+ digitale radio, USB en Spotify.

  Maakt verbinding met iPhone- en Android-apparaten.. details / bestel online>>

  KENWOOD
  2 DIN Digital Media Station

  + gratis DAB+ Antenne

  Dit geavanceerde apparaat is voorzien van Apple CarPlay en Android Auto, zodra u koppelt met uw iPhone of Android telefoon gebruikt u de navigatie, contacten en muziek van uw telefoon op het 6,8 inch grote touchscreen. Bekijk mogelijkheden / bestel online>>

  BLAM
  Relax aktief subwoofer

  Deze compacte 8" basreflex subwoofer is de perfecte ruimte besparende upgrade voor uw audiosysteem.Kan aangesloten worden op vrijwel ieder bestaand systeem.

  • 360watt ingebouwde versterker
  • 260 mm x 140 mm x 500mm (H X D X W)
  • inclusief afstandsbedieing

  Meer info of direct bestellen>>

  BLAM
  Relax luidsprekers

  Hoogwaardige luidsprekers ter vervanging van uw bestaande luidsprekers. Deze "made in France" speakers klinken zeer uitgebalanceerd met nuttige hoge tonen en een volle bas. Door de 2 Ohm impendantie en de hoge gevoeligheid klinken deze spealers zeer goed op uw bestaande systeem.

  Leverbaar in 10cm, 13cm, 16,5 cm, 5"x7" en 6"x9"

  ALPINE
  Style 9 inch Digital Media Station Past in bijna elke auto

  Dit state of art apparaat is voorzien van de nieuwste technieken zoals DAB+, Apple CarPlay en Android Auto waardoor navigeren en muziek luisteren eenvoudig mogelijk wordt  Lees verder >>

  MONTAGE DOOR DE SPECIALIST

  Voor veel van onze artikelen geldt dat u deze niet dagelijks installeert... Daarom zijn er de specialisten van Automat!

  U koopt het product online of bij de Automat vestiging, krijg uitgebreid advies en onze inbouwspecialisten zorgen er voor dat alles netjes wordt ingebouwd en geven u uitleg over de werking.

  Zo geniet u optimaal van uw aankoop!

  tip; Bestelt u online en wilt u het laten monteren? Kies dan voor afhalen (en betalen) bij Automat Hardenberg, en maak een afspraak voor de installatie.

  Aanbiedingen zijn geldig van 25-11-2018 t/m 31-12-2018 of zolang de voorraad strekt. Prijs- en modelwijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Genoemde prijzen zijn adviesprijzen. Afbeeldingen kunnen afwijken van het origineel.