Winterbanden wisselen bij Automat Hardenberg

Wanneer de weersomstandigheden wijzigen is het tijd om uw banden daarop aan te passen. Bladeren op de weg of regen- en sneeuwval kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Ga goed voorbereid op weg en zorg ervoor dat u op tijd uw winterbanden wisselt. Een winterband heeft al een positieve werking bij een temperatuur onder de 8 graden.

Voordelen van winterbanden

  • Kortere remweg
  • Lager brandstofverbruik
  • Meer grip bij nat en koud weer

Heeft u nog geen winterbanden of zijn uw banden aan vervanging toe?

Bij Automat Hardenberg zorgen wij ervoor dat u de juiste band krijgt voor uw auto. Wij houden rekening met een aantal zaken zoals; de hoogte en breedte van de band, de voorkeur voor een bepaald merk, het type auto en de reële snelheid. Wij adviseren u graag. Bel 085-8887164 of mail ons voor vragen of advies, of kom langs in onze garage.

Banden opslaan

Geen plek in huis voor uw zomerbanden? U kunt uw zomerbanden de gehele winterperiode bij ons opslaan. Heeft u uw winterbanden al opgeslagen bij Automat Hardenberg, dan zorgen wij ervoor dat deze klaarstaan wanneer u bij ons langskomt om de banden te wisselen. Heeft u de banden zelf opgeslagen, neem de winterbanden dan mee naar onze vestiging.
Het kan zijn dat uw lichtmetalen velgen voorzien zijn van slotbouten. Denk er in dit geval aan om de speciale sleutel hiervoor mee te nemen naar onze vestiging. Heeft uw auto een APK-keuring nodig of onderhoudsbeurt? Dan kunnen we deze afspraak combineren met een bandenwissel.

Direct een afspraak maken? Bel 085-8887164.