Aircoservice bij Automat Hardenberg

Een airco in de auto is tegenwoordig geen overbodige luxe. Deze wordt steeds belangrijker voor automobilisten en zorgt voor comfort in de auto. Daarom is het zeer vervelend als uw airconditioning in de auto niet meer werkt.

Gratis airco check

Gelukkig kunt u daarom een gratis airco check laten uitvoeren bij Automat Hardenberg. Tijdens deze check wordt uw airco nagekeken op cruciale punten, zodat dat het duidelijk wordt wat de status van uw airco is. Deze check is gratis en wordt door onze ervaren specialisten uitgevoerd.
Mocht er een reparatie nodig zijn dan zullen wij u een passend advies geven. De kosten van een eventuele reparatie dient u wel te betalen. U beslist natuurlijk zelf of u de reparatie laat uitvoeren door één van onze specialisten. Een afspraak maken is niet nodig. Naast personenauto’s is de check ook voor campers en landbouwvoertuigen

Airco onderhoud nieuwe wagens

U heeft net een nieuwe auto aangeschaft en gaat er vanuit dat uw airco prima werkt. Toch kan het voorkomen dat een airco vroegtijdig onderhoud nodig heeft. Wij hebben de nieuwste airco apparatuur in de omgeving van Hardenberg en kunnen nieuwe auto’s voorzien van het juiste onderhoud. Bel 085-8887164 of mail ons voor vragen of advies, of kom langs in onze garage voor een gratis aircocheck.