Auto-onderdelen uit onze winkel in Hardenberg

Automat Hardenberg is naast een garage ook speciaalzaak op het gebied van auto-onderdelen en -accessoires. Wij onderscheiden ons bovendien doordat wij ook beschikken over een eigen montagehal waar wij veel van onze producten direct na aanschaf voor u kunnen monteren. Zo geniet u direct van de zojuist door u gekochte artikelen. Bekijk snel wat wij allemaal in ons assortiment hebben.

Een ruim assortiment aan accessoires

Auto-accessoires is een breed begrip waar veel producten onder vallen. Bij Automat Hardenberg kunt u dan ook terecht voor veel verschillende auto-onderdelen en -materialen. Denk bijvoorbeeld aan kleine artikelen zoals stickers, lampjes, of reinigingsproducten. Maar ook grotere producten als velgen en banden, dakkoffers, fietsendragers of kinderzitjes hebben wij in ons assortiment. Of u nu dus op zoek bent naar artikelen om uw auto naar eigen smaak mee in te richten, of essentiële producten als koelvloeistof, olie of een accu moet hebben, bij ons bent u aan het juiste adres. Producten zoals verlichting en elektronica (radio’s, dashcams, carkits) alsmede vele andere automaterialen, kunnen wij bovendien direct voor u installeren op onze werkplaats.

U kunt zowel in onze fysieke winkel in Hardenberg als in de webshop auto-onderdelen kopen. Ook hebben wij een ruim aanbod aan occasions. Van maandag tot en met vrijdag zijn we open van 09:00 tot 18:00, op zaterdag van 09:00 tot 16:00 en op donderdag hebben we ook een koopavond van 18:30 tot 21:00. Kom langs en ontdek ons aanbod! Voor vragen kunt u overigens contact met ons opnemen via ons centrale nummer tel. 085-8887164 en het online contactformulier.

 

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp*

Uw bericht