Laat uw katalysator vervangen in onze garage

Een kapotte katalysator, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gebeurt er onverhoopt toch iets en gaat de katalysator in uw auto kapot, kom dan zo snel mogelijk langs bij Automat Hardenberg. Wij zijn hét adres wanneer het om een katalysator vervangen in Hardenberg gaat. In onze werkplaats doen we er alles aan om u vliegensvlug te helpen. En dat voor een scherpe prijs!

Wat doet de katalysator?

In het kader van milieuvriendelijkheid is de katalysator een onmisbaar onderdeel van het uitlaatsysteem. De katalysator zet schadelijke uitlaatgassen zoals koolstofmonoxide, stikstof en koolwaterstof namelijk om in o.a. waterdamp, stikstof en koolstofdioxide. Het onderdeel bevat dan ook verschillende edelmetalen die zorgen voor de chemische reactie die nodig is voor deze zuivering (platina, rhodium of palladium).

Het is absoluut niet toegestaan om door te rijden met een katalysator die kapot is gegaan. Schadelijke stoffen kunnen dan in de omgeving terecht komen, met alle gevolgen (voor de natuur, voor de volksgezondheid, etc) van dien. Daarnaast kunnen bepaalde defecten, zoals een verstopping, gevaarlijk zijn voor de rest van de auto. Zorg daarom dat u altijd veilig op weg kunt gaan door uw katalysator te laten vervangen zodra het nodig is.

Uw transparante professional

Het maakt ons van Automat Hardenberg niet uit in wat voor auto de katalysator zich bevindt – een katalysator vervangen doen wij altijd snel en probleemloos. Hierbij zijn wij te allen tijde transparant over de werkzaamheden en de kosten. Na een grondige controle stellen wij u op de hoogte van wat er moet gebeuren en wat voor prijskaartje hier aan hangt. Gaat u akkoord? Pas dan gaan wij aan de slag. Zo komt u nooit voor onprettige verrassingen te staan.

Meer weten of een afspraak maken? Wij helpen u graag verder. Vul het contactformulier in, bel naar 085-8887164 of stap gewoon eens bij ons naar binnen. U vindt onze winkel en werkplaats aan de Brinkstraat 17 te Hardenberg.