Automat: dè beste keus voor een APK-keuring auto

Bij Automat verzorgen deskundige en ervaren automonteurs op zorgvuldige wijze uw APK-keuring auto in Hardenberg en omgeving. Is het weer tijd voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw auto? Dan zorgen wij ervoor dat u weer zo snel en veilig mogelijk de weg op kunt met een nieuwe APK-keuring auto. Wacht niet langer en maak een afspraak bij ons!

Wat is een APK-keuring?

Een geldige auto APK keuring is verplicht voor iedere auto in Nederland, want zonder een geldige APK-keuring auto mag u de weg niet op. Tijdens een autokeuring controleren we uw auto op het technische functioneren en of deze aan de veiligheids- en milieueisen voldoet. Zo bekijken we onder andere of de remmen nog wel goed genoeg werken en of de auto niet teveel schadelijke stoffen uitstoot. Zo worden gevaarlijke situaties op de weg voorkomen en kunt u veilig en met vertrouwen rondrijden in een gecontroleerde auto.

Wanneer moet een APK-keuring uitgevoerd worden?

Een APK-keuring auto moet jaarlijks uitgevoerd worden. U ontvangt een paar weken voordat uw APK-keuring verloopt een brief ter herinnering van de verloopdatum van de RDW. Dit sturen ze, omdat u voordat uw APK-keuring verloopt u een nieuwe keuring uitgevoerd moet hebben. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid. Maak daarom tijdig een afspraak bij onze garage voor een APK-keuring auto, dan is uw auto dezelfde dag nog gekeurd!

Wat zijn de kosten van een APK-keuring?

Dit zijn de kosten van een auto APK laten keuren:

  • APK-keuring dieselauto is 42,50 euro
  • APK-keuring benzine-auto is 25,00 euro
  • APK-keuring met grote beurt is gratis*

*U betaald hiervoor alleen de afmeldkosten van €10

Een snelle en goede service

Een snelle en goede service staan bij Automat Hardenberg hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u weer een jaar veilig op weg kunt met onze APK-keuring. Om deze reden profiteert u als klant van een aantal voordelen:

  • Deskundig advies
  • Een snelle service
  • Korte lijntjes
  • Transparante communicatie
  • Veel onderdelen op voorraad in onze winkel
  • Een goede prijs

Maak een afspraak voor een APK-keuring

Het is dus niet voor niets dat Automat Hardenberg goed aangeschreven staat bij de ANWB! Maak ook een afspraak voor een reparatie door contact met ons op te nemen. U bereikt ons via het centrale nummer 085-8887164 of het online contactformulier. Mocht u een spoedgeval hebben, dan bent u ook zonder afspraak van harte welkom in onze garage in Hardenberg!