Laat een vervuilde motor spoelen bij Automat Hardenberg

Uw motor en versnellingsbak werken op olie, welke met de tijd dik en vervuild kan raken. Automat Hardenberg verwijdert zulk soort vervuiling door op zorgvuldige wijze uw motor te spoelen. Zo garandeert u de kwaliteit, veiligheid en levensduur van uw wagen. Lees snel verder en ontdek wat onze spoeldiensten voor u kunnen betekenen.

Motor laten doorspoelen

De motor is het hart van uw auto. Dat deze in optimale staat er verkeert en geen mankementen vertoont, is dan ook van groot belang. Hoe langer u uw auto verbruikt, hoe meer vuil er in de motor terecht kan komen. Ook dragen zaken als het nieuwe rijden en alleen maar korte afstanden afleggen mee aan het verdikken van de olie en daarmee het dichtslibben van de motor. Laat Automat Hardenberg daarom uw motor spoelen met speciale vloeistof. Hiermee halen we dit soort vuil weg en zorgen we ervoor dat uw motor weer perfect meedraait.

Een schone versnellingsbak

Bij Automat Hardenberg kunt u niet alleen uw motor, maar ook uw versnellingsbak laten doorspoelen. Omdat deze net als de motor op olie werkt, bestaat er ook de kans op verontreiniging. Voor optimaal gebruiksgemak is het aan te raden ook uw (automaat)bak regelmatig te laten spoelen. Met dezelfde speciale vloeistof als bij een motor spoelen, zorgen we ervoor dat uw versnellingsbak weer schoon is en goed werkt.

Merkt u dat uw motor of versnellingsbak niet helemaal goed werken? Laat ons deze dan voor u doorspoelen en geniet weer van optimaal gebruiksgemak. Ook als wij tijdens een onderhoudsbeurt of losse reparatie tegen een dichtgeslibde motor of versnellingsbak aanlopen, kunnen we dit (in overleg) direct voor u regelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp*

Uw bericht