Brandstofpomp vervangen? Automat Hardenberg staat klaar!

Uw brandstofpomp vervangen in Hardenberg en omstreken? Automat Hardenberg staat voor u klaar! Breng uw auto bij ons langs en u heeft ‘m binnen de kortste keren weer in piekfijne staat terug. Zo voorkomt u ergere defecten en bent u verzekerd van een snelle, secure en eerlijke werkwijze. Vraag gerust een kostenindicatie aan en kom eens langs in onze werkplaats!

Uw brandstofpomp in orde

De brandstofpomp is een onderdeel waar u over het algemeen niet zo veel omkijken naar heeft. Toch is het een belangrijk onderdeel dat, helaas, ook stuk kan gaan. Dat kan simpelweg door slijtage komen, maar ook omdat u de tank vaak helemaal leeg rijdt of per ongeluk een verkeerde brandstof heeft getankt. En wanneer de brandstofpomp kapot is, is het zeer belangrijk snel in te grijpen. De brandstofpomp zorgt er immers voor dat brandstof van de tank naar de motor komt: bij een defect of een lek kunnen de gevolgen groot zijn.

Het kan daarbij gaan om brandstofpompreparatie wanneer het kwaad al geschied is, maar u kunt tevens kiezen voor een preventieve brandstofpomprevisie. Wat de klus ook betreft: Automat Hardenberg doet het graag voor u. Wij zorgen dat u snel weer veilig op weg bent.

Snel, secuur en eerlijk

Hier bij Automat Hardenberg gaan we altijd snel en vakkundig te werk. We begrijpen dat u niet lang zonder uw vertrouwde auto wilt zitten en dat u wilt dat de wagen het weer lang goed doet. Daar stemmen wij onze kwaliteit en service dan ook op af. Daarbij zijn wij altijd transparant over de nodige werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten: er gebeurt niets zonder uw akkoord. U komt dus nooit voor verrassingen te staan wanneer u een beroep doet op onze ervaren specialisten!

Is uw brandstofpomp aan reparatie toe of moet u de brandstofpomp vervangen? Maak een afspraak via tel. 085-8887164 of het online contactformulier en wij ontvangen u graag in onze garage aan de Brinkstraat 17. Het team van Automat Hardenberg helpt met alle plezier verder.