Laat de uitlaat vervangen door Automat Hardenberg

Wanneer u merkt dat de uitlaat van uw auto veel gas of geluid produceert, kan het zomaar zijn dat deze aan vervanging toe is. En als het om een uitlaat vervangen in Hardenberg en omgeving gaat, bent u zeker weten aan het juiste adres bij Automat Hardenberg. Onze specialisten gaan secuur én vlot te werk, zodat u snel weer in een (milieu)technisch in orde auto rijdt.

Uitstoot en geluid verminderen

Een uitlaat is onderhevig aan invloeden van buitenaf, zoals weersomstandigheden. Daarnaast zorgt veelvuldig opwarmen en weer afkoelen van de uitlaat voor condensvorming. Mettertijd kan het onderdeel dan ook gaan roesten: gaatjes die hierdoor ontstaan kunnen vervolgens zorgen voor lekkage. De uitlaat kan zelfs afbreken wanneer er sprake is van uitdroging of roestvorming aan de ophangrubbers en -beugels. Reden genoeg dus om tijdig de uitlaat te vervangen!

Eens in de zoveel tijd – meestal om het jaar, afhankelijk van het bouwjaar en de leeftijd van het voertuig – moet u uw auto laten keuren. Om goed door de APK te komen, is het noodzakelijk dat het uitlaatsysteem in piekfijne staat verkeert: de uitlaat draagt immers bij aan de uitstoot en de geluidsproductie van het voertuig. Met uitlaatreparatie weet u zeker dat de auto voldoet aan de gestelde eisen.

Goede kwaliteit én snelle service

Bij Automat Hardenberg bent u verzekerd van een secure én snelle aanpak. Wij zorgen ervoor dat u uw auto snel weer terug heeft, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het werk. Veiligheid staat immers voorop! Ook zijn wij te allen tijde transparant over wat wij voor u doen en wat voor kosten daaraan verbonden zitten. U weet altijd waar u aan toe bent met onze specialisten!

Heeft u nog ergens vragen over of wilt u meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op via tel. 085-8887164 of het online formulier. Uiteraard bent u eveneens van harte welkom in onze werkplaats aan de Brinkstraat 17 te Hardenberg. De koffie staat voor u klaar – en wij ook!