Zomerbanden wisselen bij Automat Hardenberg

Zomerbanden presteren beter op asfalt dat warm of vochtig is. Vanzelfsprekend is dit ideaal in de lente- en zomermaanden in Nederland. Het doel van zomerbanden is om maximaal grip te hebben met het rijoppervlak. Een zomerband heeft een positieve werking bij een temperatuur boven de 8 graden.

Voordelen van zomerbanden

    • Veel meer grip bij hogere temperaturen
    • Verkleinen de kans op slippen en hydroplanen aanzienlijk
    • Meer stuurcontrole, stabiliteit en rijcomfort*
    • Lager geluidsniveau

Advies over zomerbanden?

Bij Automat Hardenberg zorgen wij ervoor dat u de juiste band krijgt voor uw auto. Wij houden rekening met een aantal zaken zoals; de hoogte en breedte van de band, de voorkeur voor een bepaald merk, het type auto en de reële snelheid. Wij adviseren u graag. Bel 085-8887164 of mail ons voor vragen of advies, of kom langs in onze garage.

Banden opslaan

Geen plek in huis voor uw winterbanden? U kunt uw winterbandenbanden de gehele zomerperiode bij ons opslaan. Heeft u uw zomerbanden al opgeslagen bij Automat Hardenberg, dan zorgen wij ervoor dat deze klaarstaan wanneer u bij ons langskomt om de banden te wisselen.
Heeft u de banden zelf opgeslagen, neem de zomerbanden dan mee naar onze vestiging.
Het kan zijn dat uw lichtmetalen velgen voorzien zijn van slotbouten. Denk er in dit geval aan om de speciale sleutel hiervoor mee te nemen naar onze vestiging. Heeft uw auto een APK-keuring nodig of onderhoudsbeurt? Dan kunnen we deze afspraak combineren met een bandenwissel.
Direct een afspraak maken? Bel 085-8887164.

*Het rijcomfort is afhankelijk van het merk, type, breedte en hoogte van de band.