Uw autozaak in de regio: Automat Hardenberg

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf waar u terecht kunt voor alle benodigdheden voor uw auto? Zoek dan niet verder dan RDW gecertificeerde autozaak Automat Hardenberg. Met onze expertise en enthousiasme onderhouden en repareren wij uw auto vakkundig. Ook kunt u op ons rekenen voor losse onderdelen en een wisselend aanbod aan occasions.

Over onze diensten en producten

Onze autospeciaalzaak in Hardenberg bestaat al vele jaren en is sinds 12,5 jaar in het bezit van de huidige eigenaar. Wij beschikken over een autoshop waar u terecht kunt voor diverse losse auto-onderdelen en hebben een wagenpark met tweedehands auto’s voor ieder budget en allerlei wensen. Daarnaast kunnen we op onze werkplaats met onze kennis en ervaring onderhoud en reparatie aan alle auto’s verrichten. Tevens zit u bij ons goed als u uw motor of versnellingsbak wilt laten spoelen of uw auto APK wilt laten keuren. Voor eenmalig schadeherstel tot periodiek onderhoud en alles daartussenin bent u bij Automat Hardenberg aan het juiste adres.

Kwaliteit en service

Snelle service en kwaliteit staan in onze autozaak hoog in het vaandel, waardoor we u altijd tijdig en goed zullen helpen. Lampjes, radio’s en andere automaterialen die u bij ons in de winkel koopt, installeren wij desgewenst direct na aanschaf. Ook met reparaties zorgen wij ervoor dat u snel bij ons terecht kunt. Hierbij helpen wij u ook zo spoedig mogelijk weer op weg met vervangend vervoer indien nodig.

Kom ook langs in de winkel om vragen of mankementen aan uw auto te bespreken, of om een testrit te maken in een van onze occasions. Voor een reparatie kunt u een afspraak maken via ons centrale nummer tel. 085-8887164 of het online contactformulier. Al onze medewerkers staan u graag te woord.

 

SBS6 is onlangs bij Automat Hardenberg langsgeweest. Bekijk het filmpje hieronder voor het resultaat!

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp*

Uw bericht