Vakkundige versnellingsbakrevisie

Is uw versnellingsbak kapot? Breng uw auto dan langs bij Automat Hardenberg voor vakkundige versnellingsbakrevisie in Hardenberg. Bij onze ervaren monteurs is uw vertrouwde wagen absoluut in goede handen. Met een gereviseerde versnellingsbak kunt u snel weer zorgeloos op weg en bent u torenhoge reparatiekosten voor. Wel zo prettig! Kom snel langs voor een prijsindicatie.

Het belang van goede revisie

De versnellingsbak is een auto-onderdeel dat elke dag weer intensief gebruikt wordt. Niet zo gek dus dat er op den duur problemen kunnen ontstaan. Merkt u bijvoorbeeld dat u maar moeilijk kunt (terug)schakelen, hoort u gekraak of gerammel tijdens het rijden, schiet de auto plots uit de versnelling of voelt u trillingen? Dit zijn allemaal tekenen dat revisie van de versnellingsbak nodig is. U kunt dit het beste preventief laten doen.

Wacht u te lang met versnellingsbakrevisie, dan kan dat behoorlijk kostbare gevolgen hebben. De versnellingsbak vervangen is over het algemeen een stuk duurder dan de versnellingsbak reviseren. Bovendien is het zo dat de slijtage die ontstaat vanuit de versnellingsbak ook gevolgen kan hebben voor de rest van uw auto. En dan bent u nog verder van huis! Wees zulke situaties voor en maak een afspraak bij Automat Hardenberg.

Vakwerk van uw specialist

Bij een versnellingsbakrevisie zullen wij allereerst een grondige diagnose uitvoeren. Zo komen we precies achter de oorzaak van het probleem, waardoor we gericht te werk kunnen gaan. Ook zien we op deze manier of er nog meer aan de auto scheelt en kunnen we u uitvoerig adviseren over wat er naast de versnellingsbak aan reparatie toe is. Uiteraard doen wij niets zonder uw toestemming: wij leggen u de mogelijkheden en het kostenplaatje voor en gaan pas aan de slag bij uw akkoord. Vervolgens heeft u uw auto zo snel mogelijk weer in piekfijne staat terug.

Meer weten of een afspraak maken? Bel naar 085-8887164 of maak gebruik van het contactformulier en wij staan u met alle genoegen te woord. U bent tevens van harte welkom in onze werkplaats te Hardenberg – loop gerust eens binnen!