Occasions te koop bij Automat in Hardenberg

Bent u op zoek naar een mooie, kwalitatief goede tweedehands auto of wilt u uw huidige auto verkopen? Hier bij Automat Hardenberg bent u aan het juiste adres voor de in- en verkoop van occasions. Wij kunnen elke auto taxeren en hebben in ons wisselende assortiment voor alle wensen en behoeften wel iets staan. Bekijk snel ons aanbod!

Tweedehands auto’s voor iedereen

Hoewel regelmatig en goed onderhoud ervoor zorgt dat uw auto langer meegaat, is op zijn tijd een nieuwe auto aanschaffen wel zo prettig en vaak ook noodzakelijk. Daarvoor hoeft u niet direct naar de autodealer te stappen en een gloednieuw exemplaar aan te schaffen. Tweedehands auto’s zoals die van Automat Hardenberg zijn in de meeste gevallen een prima alternatief, waarmee u geniet van rijcomfort en gebruiksgemak zonder dat u teveel kwijt bent. Wij hebben wagens voor elk budget, van een Audi 80 of Fiat Punto tot een Seat Altea Sportrider.

Omdat wij ook aan de inkoop van occasions doen, kunt u doorgaans meteen uw huidige, oude auto aan ons verkopen en zit u niet met dubbele lasten. Laat ons weten over wat voor auto u beschikt zodat we samen kunnen bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Bekijk het volledige assortiment

Ons aanbod is vanzelfsprekend wisselend. Houd onze website daarom goed in de gaten: door regelmatig een kijkje te nemen weet u zeker dat de perfecte auto voor u niet aan uw neus voorbij gaat. Bekijk hier ons actuele aanbod. Natuurlijk kunt u bij ons op locatie langskomen om de occasions van dichtbij te bekijken of om een testrit te maken. Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar ons centrale nummer 085-8887164 of een bericht achter te laten in het online contactformulier.

 

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp*

Uw bericht