Auto-onderhoud en -keuring in Hardenberg

Van dagelijkse weggebruikers tot mensen die slechts eens in de zoveel tijd de auto pakken: iedereen moet af en toe auto-onderhoud laten verrichten en een APK keuring inplannen. Hiermee verzekert u zich van een goed werkende en veilige auto waar u comfortabeler in rijdt en langer plezier van zult hebben. Kom voor al uw onderhoud, reparatie en APK naar Automat Hardenberg.

Kleine of grote onderhoudsbeurt

De kilometers die u maakt, brengen ook slijtage met zich mee. Daarom is het essentieel om regelmatig auto-onderhoud uit te laten voeren. Een kleine beurt is voor de meeste bestuurders genoeg en is aan te raden bij elke 20.000 kilometer of eens per jaar. Hierbij controleren wij onder andere de lampen, bandenspanning, ruitenwissers en verrichten we kleinere werkzaamheden zodat uw auto weer in tiptop staat is. Maakt u vaker of intensiever gebruik van uw auto of is deze een jaartje ouder? Dan kan een grote beurt wel eens een goed idee zijn. Bij deze beurt lopen wij wat meer controlepunten na, verversen we de motorolie, en vervangen we het olie- en luchtfilter. Ook kijken we naar slijtagepunten zoals de distributieriem en remschijven.

Uw auto APK laten keuren

Elke zoveel tijd moet uw auto verplicht een algemene periodieke keuring ondergaan om de kwaliteit en veiligheid te garanderen. Ook hiervoor kunt u terecht bij Automat Hardenberg. Bij een APK zelf verrichten wij geen onderhoud, maar u kunt deze natuurlijk wel combineren met een onderhoudsbeurt. Zo weet u zeker dat uw auto goed door de keuring heen komt en u altijd veilig de weg op kunt.

Daarnaast kunt u ook voor los auto-onderhoud of reparaties bij ons langskomen. Zo monteren wij accu’s en kunnen we uw motor spoelen. Bel ons op het centrale nummer tel. 085-8887164 om een afspraak te maken. Vragen kunt u ook kwijt in ons contactformulier. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

 

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp*

Uw bericht