Autoreparatie op de werkplaats van Automat Hardenberg

Schade aan uw auto wilt u zo snel mogelijk hersteld zien. Niet alleen omdat dit beter is voor uw auto, maar ook omdat u zo weer veiliger de weg op kan. Hier bij Automat Hardenberg verzorgen onze deskundige en enthousiaste medewerkers op zorgvuldige wijze autoreparatie wanneer u deze nodig heeft. Geniet van een goed werkende en veilige auto!

Werkzaamheden van A tot Z

Een beschadiging of slijtage kan op veel verschillende manieren optreden. Extern en opvallend in de vorm van een gebroken spiegel, deuken in het plaatwerk, een barst in de ruit. Maar ook inwendig kan er iets mis zijn met de auto. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een versleten motor of een lekkend airconditioningsysteem. Wat er ook aan de hand is, bij Automat Hardenberg kunt u terecht voor alle mogelijke autoreparaties. Of het nu gaat om een trekhaak monteren, uitlaat repareren, spot repair, uitdeuken zonder spuiten of airco onderhoud, wij staan voor u klaar. Ook uw motor uitspoelen is voor ons geen probleem.

Service van de bovenste plank

Bij al onze diensten houden we snelle en goede service hoog in het vaandel. Zo kunt u eigenlijk altijd snel bij ons terecht voor een autoreparatie en proberen wij u altijd spoedig weer op weg te helpen met vervangend vervoer indien nodig. Heeft u in onze winkel auto-accessoires gekocht? Lampjes, radio’s en andere automaterialen plaatsen we direct voor u.

Het is dus niet voor niets dat Automat Hardenberg goed aangeschreven staat bij de ANWB! Maak ook een afspraak voor een reparatie door contact met ons op te nemen. U bereikt ons via het centrale nummer tel. 085-8887164 of het online contactformulier. Mocht u een spoedgeval hebben, dan bent u ook zonder afspraak van harte welkom op de werkplaats.

 

Uw naam*

Uw e-mail*

Onderwerp*

Uw bericht