Professionele en snelle turborevisie

Net zoals alle andere auto-onderdelen is de turbo onderhevig aan slijtage of schade. Toch is de turbo vervangen vaak niet direct nodig. In plaats daarvan kunt u uw auto langsbrengen bij de garage van Automat Hardenberg voor turborevisie in Hardenberg. Onze specialisten helpen u graag aan een professioneel gereviseerde turbomotor. Snel en tegen een scherpe prijs!

De rol van de turbo

De turbo is een onderdeel dat ervoor dient het prestatievermogen van uw motor te verbeteren. Een relatief kleine motor met een turbo kan evenveel presteren als een grote motor zonder turbo (downsizing). Uitlaatgassen die de auto produceert, komen in de turbo terecht. De turbo geeft de motor vervolgens meer lucht om de prestaties te verbeteren.

Slijtage is bij welk auto-onderdeel dan ook onvermijdelijk. Door de turbo goed op temperatuur te laten komen en ook weer de kans te geven om af te koelen, kunt u de levensduur van het onderdeel echter wel verlengen. Merkt u problemen? Kom dan langs in de garage voor een grondige turborevisie.

Een voordeliger alternatief

Revisie van de turbo is in principe een preventieve maatregel. Iets wat u laat doen voordat de turbo kapot gaat en daarmee om de tijd, moeite en bovenal kosten van een turboreparatie te voorkomen. Turborevisie is erop gericht problemen voor te zijn en hetzelfde onderdeel langer mee te laten gaan. Hier bij Automat Hardenberg bent u bovendien verzekerd van een scherpe prijs voor vakwerk. Met onze jarenlange ervaring is er geen klus die wij niet kunnen klaren. Wij zijn altijd transparant over de kosten en doen niets zonder uw akkoord. Dat scheelt!

Heeft u vragen over onze service of wilt u meteen een afspraak maken? Bel gerust naar 085-8887164 of laat een bericht achter via het online formulier om in contact te komen met Automat Hardenberg. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de werkplaats aan de Brinkstraat 17.