Vakkundig de koppakking vervangen

Blijf niet onnodig rondrijden met een defect aan uw koppakking. Automat Hardenberg staat klaar om de koppakking vervangen in Hardenberg en omstreken van u uit handen te nemen. Met onze jarenlange ervaring en uitvoerige expertise zullen wij het probleem snel voor u oplossen. Daarbij leveren wij altijd kwaliteit en zijn we transparant over de kosten.

De functie van de koppakking

Een van de vereisten aan uw auto, die bijvoorbeeld tijdens de APK naar voren komt, is dat de wagen milieutechnisch in orde is. Een koppakking draagt bij aan een milieuvriendelijke auto. Dit onderdeel zorgt er namelijk voor dat gassen en vloeistoffen niet zomaar kunnen ontsnappen. De koppakking, die tussen de cilinderkop en het onderblok zit, dient ter afdichting bij de verbrandingsruimte. Het bewaakt de olie- en koelvloeistofkanalen tegen schade en lekkage.

Gaat de koppakking kapot, dan kan dat als gevolg hebben dat olie en koelvloeistof gaan lekken en/of zich met elkaar gaan mengen. Daar moet snel bij worden ingegrepen! Geen zorgen: een koppakking gaat over het algemeen lang mee en zal niet heel snel kapot gaan. Mocht dit toch gebeuren, dan is het echter wel noodzakelijk snel een afspraak bij de garage te maken om erger te voorkomen.

Altijd veilig onderweg

Automat Hardenberg hecht waarde aan kwaliteit en service, en dat merkt u. Onze ervaren specialisten doen er alles aan om uw auto zo snel mogelijk weer in optimale staat te krijgen. Daarbij gaan wij secuur en zorgvuldig te werk en zijn wij transparant over wat u van ons kunt verwachten. Indien nodig regelen wij vervangend vervoer dat u kunt gebruiken terwijl wij ons ontfermen over de koppakkingreparatie. Zo blijft u altijd veilig op weg.

Dus: is de koppakking lek of aan reparatie toe? Kom langs bij Automat Hardenberg en laat vakkundig uw koppakking vervangen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u naar 085-8887164 of stuurt u een bericht via het online contactformulier.